Menu
Your Cart

Termeni si conditii

Introducere Utilizarea site-ului Printmarketing.ro(incluzând vizitarea și cumpărarea produselor) implică acceptarea anumitor termeni și condiții de utilizare ce sunt detaliate în paragrafele următoare. Toate produsele prezentate în site sunt valabile în limita stocului.

Dispute și conflicte. Drept aplicabil. Litigii. Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul http://www.printmarketing.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) site-ului, utilizatorul  se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Condițiile și Termenii de utilizare de mai sus. Orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și editorul acestei reviste. Modificări Print Marketing SRL își rezervă dreptul, la discreția sa, de a efectua schimbări cu privire la conținutul site-ului http://www.printmarketing.ro politica, condițiile și termenii de utilizare, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Utilizatorul site-ului http://www.printmarketing.ro, are obligația de a verifica în mod repetat termenii și condițiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora de către administrator va înceta utilizarea site-ului. Dacă utilizatorul continuă să folosească site-ul, se consideră că este de acord cu modificările efectuate. Site-ul web http://www.printmarketing.ro duce o politică strictă de respectare a confidențialității  datelor clienților și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terți și să le folosească numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) https://www.printmarketing.ro nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice) și nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site.

Livrare & Retur Procedura de cumpărare Pentru a cumpăra și intra în posesia produselor oferite spre vânzare pe http://www.printmarketing.ro este necesară parcugerea următoarelor etape: identificarea și alegerea produselor înregistrarea dvs. ca utilizator al http://www.printmarketing.ro sau completarea datelor necesare pentru procesarea comenzii (fără înregistrare ca utilizator). Prin lansarea unei comenzii electronice pe http://www.printmarketing.ro sunteți de acord cu forma de comunicare (telefonică sau prin email) prin care site-ul își derulează operațiunile. Înregistrarea ca utilizator

Site-ul http://www.printmarketing.ro poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator.

Plata și livrarea

Prețul produselor afișate pe site este în lei, are TVA inclusă, și nu include taxa de transport, pe care cumpărătorul trebuie să o suporte. Transportul se face prin Poșta Română sau prin societăți de curierat, la alegerea clientului. Modalitatea de plată este cea prin ramburs: plata în numerar (lei) la livrare, la ridicarea coletului poștal sau către comisionarul care efectuează livrarea.

PREȚURILE NU CONȚIN COSTURILE DE TRANSPORT !!!

Pentru comenzi mai mici de 100 ron, se poate solicita plata produselor in avans

Alte modalități de plată: prin Ordin de Plată în Trezorerie sau Bancă, prin card bancar etc. Termenul de livrare obișnuit al produselor cumpărate de pe site-ul http://www.printmarketing.ro se încadrează între 2 zile și 7 zile din momentul înregistrării comenzii.

În condițiile speciale http://www.printmarketing.ro își asumă dreptul de a mări timpul de livrare.

Pentru eventualele defecte tipografice, acceptăm returnarea revistelor și ne obligăm să le înlocuim sau să returnăm banii clientului. Condiții de returnare Ne dorim să fiți deplin mulțumit atunci când cumpărații produsele noastre online. Dacă nu vă satisfac produsele cumpărate, le puteți returna și noi vă vom înapoia contravaloarea comenzii dvs. Legislația românească prevede (Legea nr. ): Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărarea, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind aceleași servicii de transport cu care s-a făcut  livrarea. http://www.printmarketing.ro va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 10 zile de la data denunțării în scris a contractului.

Politica de Cookies si Confidentialitate
Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.